T.e.a.m. Smithfit, is een enthousiast sportief team waarbij naast sport en beweging, plezier en samenwerking hoog in het vaandel staan. Het team onderscheidt zich door de nadruk te leggen op persoonlijke aandacht en te weten wat er speelt maar vooral ook het belang van een leuke groep mensen (trainers en deelnemers) te benadrukken, zodat sporten leuk wordt en niet voelt als een verplichting.

We zijn een gloednieuw bedrijf dat opgericht is door Rodney Smith, zelf een fanatieke sporter van jongs af aan. Van basketbal, voetbal en futsall tot aan fitness, bootcamp, hardlopen en kickboksen. Een breed assortiment aan sporten waaruit rijkelijk geput kan worden en vertaald naar de lessen. Die zijn hierdoor nooit hetzelfde en altijd vernieuwend en inspirerend. Door zichzelf te omringen met trainers die hem aanvullen op andere gebieden, ontstaat er een goede mix van trainers die het beste in je naar boven halen. Onze diensten stoppen niet bij de diverse bootcamp lessen die wij aanbieden.

Door onze unieke aanpak, zijn wij ook vaak te vinden bij verschillende bedrijfsbootcamps door heel Arnhem en omstreken. We zijn in staat om flexibele lessen aan te bieden voor ieder bedrijf. Dit betekent dat we op iedere locatie en tijdstip een les kunnen verzorgen. Wil je meer informatie over wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf en de voordelen ervaren van sporten met collega’s, tijdens, voor en na werktijd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naast bootcamp zijn wij gespecialiseerd in 1 op 1 begeleiding in de vorm van personal training. Na aanleiding van een eerste intake en kennismaking zullen we een op maat gemaakt plan samenstellen waarbij we minutieus zullen zorg dragen dat naast bewegen ook het voedingspatroon, mate van rust, ook aan de mindset en motivatie meer dan voldoende aandacht besteed worden.

Bij t.e.a.m. Smithfit kun je ook terecht voor een op maat gemaakte les met je vrienden, collega’s, klasgenoten of elke willekeurige gelegenheid waarbij je aan bootcamp denkt, voor ons is niets te gek. Vraag vooral eens naar de mogelijkheden en laat je verbazen.

Niet in de laatste plaats zijn wij een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van begeleiding van mensen met bijvoorbeeld een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan zijn doordat mensen een fysieke of geestelijke belemmering hebben ondervonden in het verleden. In samenwerking met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het begeleiden van herintreders hebben wij een vitaal programma ontwikkeld om juist deze doelgroep met (kleine) stapjes weer in beweging te krijgen om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen, het bewustzijn van gezond leven en bewegen te verhogen en zo te werken aan een vitale toekomstige werknemer.

Facebook
Facebook
Instagram