Team Smithfit

Team smithfit

Bootcamp

nooit dezelfde workout

over onze bootcamp

Onze combinatie bootcamp oftewel de reguliere bootcamp is geschikt voor iedereen, fit of bijna fit. Bij deze les daagt de trainer je uit om op jouw eigen niveau alles te kunnen geven. Tijdens deze les komen verschillende trainingsvormen, oefeningen en attributen voorbij om jou nog net even iets meer te kunnen laten doen. Deze les is ideaal om je zondag mee te beginnen of je week mee door het midden te breken. Build a booty with Boot(y)camp!

Full body Kracht & cardio

In het fijne park Presikhaaf kan je heerlijk trainen en dat is exact wat wij doen op de woensdag. Verdeeld over 2 lessen om te garanderen dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdiend tijdens deze veelzijdige lessen. Krachtoefeningen, stukjes rennen, werken aan je core stabiliteit en jezelf uitdagen, alles komt voorbij in deze veelzijdige lessen.

Kies je moment

DINSDAG

19:00 - 20:00
Velp

Woensdag

09:00 - 10:00
19:00 - 20:00
20:15 - 21:15
Park Presikhaaf

Zondag

10:00 - 11:00
Presikhaaf

Veelgestelde vragen

Unieke methode, lagere prijzen, meer persoonlijke aandacht, vertrouwen en coaching zorgt ervoor dat de lessen voorbij vliegen en iedere les een ervaring an sich is.

Kom altijd een paar minuten voor de les zodat de trainer met jou je persoonlijke doelen kan bespreken. Vergeet ook niet een flesje/bidon met water mee te nemen en een warm vest of trui voor na de les tegen het te snel afkoelen.

Materialen worden door T.e.a.m. Smithfit beschikbaar gesteld dus behalve de juiste kleding en een flesje water hoef je niets mee te nemen. Alle nodige materialen zijn in er en er zal ook ten aller tijde een goede instructie van de spullen gegeven worden.

Indien het mogelijk is via de app, kan je je tot een uur voor de les nog uitschrijven. Mocht dit echt op het laatste moment zijn, is de trainer altijd via de app te bereiken.

Sporten is leuk en gezond en dat is wat ze willen uitdragen. Sporten bij T.e.a.m. Smithfit is veelzijdig, uniek en leuk. Mocht je toch een andere ervaring met zez hebben, horen ze dit graag van je. De locaties zijn altijd voorzien van voldoende licht en ten tijde van de corona crisis houden zij zich uiteraard aan de gestelde voorwaarden.

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend