Kids Movement

Spiksplinternieuw in ons ruime aanbod zijn de kids movement lessen. Mede ingegeven door de huidige situatie maar ook door het belang om kinderen te laten bewegen hebben wij 3 leeftijdscate-gorieen waarin we onze lessen aanbieden :

  •  8-12 jaar: In deze categorie staat het spel en plezier centraal; rennen, kruipen, springen en vooral veel lachen zal centraal staan in deze lessen. 
  • 13-15 jaar: Ook hier is plezier een zeer belangrijke factor maar zullen we ons ook richten op licht uitdagende en versterkende oefeningen. Door veel in spel en wedstrijdvorm te sporten, brengen wij het competetieve aspect ook aan bod. Hierin zal ook een stuk belang van bewegen en gezond leven aan bod komen. Daarnaast zal geen les hetzelfde zijn. Rennen, klauteren, hangen enz.
  • 16-18 jaar: Omdat wij het belang van plezier in het leven en sporten niet onderschatten zal ook in deze lessen dit een centrale rol hebben. Uitdagende lessen voor deze leeftijdscategorie bevatten bijvoorbeeld touwtjes springen, touwtrekken, banden flippen, rennen en een variatie van lichte krachtoefeningen ter versterking van het lichaam zijn slechts een kleine afspiegeling van ons aanbod.

Deze lessen worden momenteel aangeboden op de vrijdagmiddag maar er is ruimte om het aanbod in dagen te vergroten.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.