Team Smithfit

Kinder bootcamp

Laat kinderen kinderen zijn

Over kinder bootcamp

Dat kinderen tegenwoordig te weinig bewegen is een feit. Met deze lessen gaan wij met de kinderen op een leuke verantwoorde en uitdagende manier bewegeb, Springen, tijgeren, en veel oefeningen in spelvorm zullen zorgen dat de lessen voorbij vliegen en de kinderen volledig hun ei kwijt kunnen tijdens deze lessen. We hebben 3 categorieen waarin we trainen zodat je altijd met leeftijdsgenoten bent.

Leeftijds categorieën

  • 8-12 jaar: In deze categorie staat het spel en plezier centraal; rennen, kruipen, springen en vooral veel lachen zal centraal staan in deze lessen. 

  • 13-15 jaar: Ook hier is plezier een zeer belangrijke factor maar zullen we ons ook richten op licht uitdagende en versterkende oefeningen. Door veel in spel en wedstrijdvorm te sporten, brengen wij het competetieve aspect ook aan bod. Hierin zal ook een stuk belang van bewegen en gezond leven aan bod komen. Daarnaast zal geen les hetzelfde zijn. Rennen, klauteren, hangen enz.

  • 16-18 jaar: Omdat wij het belang van plezier in het leven en sporten niet onderschatten zal ook in deze lessen dit een centrale rol hebben. Uitdagende lessen voor deze leeftijdscategorie bevatten bijvoorbeeld touwtjes springen, touwtrekken, banden flippen, rennen en een variatie van lichte krachtoefeningen ter versterking van het lichaam zijn slechts een kleine afspiegeling van ons aanbod.

Kies je moment

Vrijdag

8 - 12 Jaar 15:00 - 16:00
13 - 15 Jaar 16:00 - 17:00
16 - 18 Jaar 17:00 - 18:00

Park Persikhaaf

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Unieke methode, lagere prijzen, meer persoonlijke aandacht, vertrouwen en coaching zorgt ervoor dat de lessen voorbij vliegen en iedere les een ervaring an sich is.

Kom altijd een paar minuten voor de les zodat de trainer met jou je persoonlijke doelen kan bespreken. Vergeet ook niet een flesje/bidon met water mee te nemen en een warm vest of trui voor na de les tegen het te snel afkoelen.

Materialen worden door T.e.a.m. Smithfit beschikbaar gesteld dus behalve de juiste kleding en een flesje water hoef je niets mee te nemen. Alle nodige materialen zijn in er en er zal ook ten aller tijde een goede instructie van de spullen gegeven worden.

Indien het mogelijk is via de app, kan je je tot een uur voor de les nog uitschrijven. Mocht dit echt op het laatste moment zijn, is de trainer altijd via de app te bereiken.

Sporten is leuk en gezond en dat is wat ze willen uitdragen. Sporten bij T.e.a.m. Smithfit is veelzijdig, uniek en leuk. Mocht je toch een andere ervaring met zez hebben, horen ze dit graag van je. De locaties zijn altijd voorzien van voldoende licht en ten tijde van de corona crisis houden zij zich uiteraard aan de gestelde voorwaarden.