Heb je altijd al eens willen ondervinden wat bootcamp precies is? Grijp dan nu je kans. Je kan samen met een groep vrienden, collega’s of bijvoorbeeld klasgenoten ons inhuren voor een les op locatie, datum en tijd naar keuze. Wij zijn van mening dat de sky de limit is, dus heb je een leuk idee om met een groep fanatiekelingen af te zien en te trainen, neem snel eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Behalve voor small group prive lessen zijn we ook inzetbaar om bijvoorbeeld voor uw sportvereniging trainingen te verzorgen in de zomer- of winterstop van het reguliere seizoen. Hiermee houden wij uw sporters fit en kunnen wij bijvoorbeeld zorgen dat hele teams fitter, sterker of meer als team functioneren. Vraag ons naar de mogelijkheden

Wilt u een sportdag binnen het bedrijf of bijvoorbeeld op school eens op een andere manier laten verlopen? Wij zijn ook in staat om grote groepen mensen bezig te houden met verschillende clinics zoals bijvoorbeeld boks clinics of energizers. Wij bieden onze professionele diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. Benieuwd? Informeer eens naar de vele mogelijkeden.

Facebook
Facebook
Instagram