Team Smithfit

Team Smithfit

Het verhaal

Train met experts

SPorten met een lach

Sinds ik jaren geleden mijn geliefde Noord Hollandse omgeving heb ingeruild voor de mooiste Gelderse streken is er in mijn leven flink wat veranderd. Van een rokende couch potato ben ik in de loop der jaren veranderd in een liefhebber van een gezonde levensstijl waar sporten een heel groot onderdeel van is geworden.
 
Geen crash dieet en schokkende plotselinge veranderingen maar geleidelijk steeds sterker, fitter en bewust geworden van bijvoorbeeld gezond eten, regelmatig sporten en voldoende rust. Inmiddels eigenaar van de leukste buitensport vereniging van Arnhem en Velp met als belangrijkste onderdeel bootcamp. 
Bootcamp Rodney
Bootcamp, in de oren en ogen  van velen waarschijnlijk nog steeds geassocieerd met een schreeuwende instructeur, kwijlend van woede terwijl jij door de modder ligt te kruipen… nee niets van dat alles.. Bootcamp is buitensporten, een combinatie van oefeningen om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. 
Iedere keer weer een compleet andere belevenis omdat de prachtige natuur je elementen biedt die je kan gebruiken in de training, de ene keer met banden loopt te sjouwen en de andere keer zit je bij iemand op zijn/haar rug terwijl hij/zij naar boven rent. 
 
Bijkomend voordeel is daarnaast dat  Arnhem, Velp en Rozendaal zoveel mooie parken en plekken biedt om je volledig uit te leven. Een win-win situatie noemen we dat. 
 
Zonder afbreuk te doen aan de vele concullega’s die ieder op een eigen manier les geven en de accenten iets anders leggen tijdens en in het aanbod, durf ik wel te zeggen dat bij T.e.a.m. Smithfit de nadruk vooral ligt op plezier hebben tijdens het sporten. Uiteraard sporten we allemaal om ergens beter in te worden of doelen na te streven maar dit gaat allemaal veel makkelijker als je plezier maakt. 

Spelvormen, veel afwisseling en tijd voor elkaar naast de lessen zorgen ervoor dat je je thuis zult voelen in onze hechte groep met mensen van alle leeftijden, achtergronden en sportieve niveaus. Tijdens onze lessen komt dat allemaal samen en haalt iedereen zijn/haar sportieve verzadiging. Niet in de laatste plaats door onze trainers die gespecialiseerd zijn in het omgaan met mensen en interesse hebben in de psychologische kant van sporten.
 
Hebben we je interesse gewekt?
 
Schrijf je dan in voor onze bootcamp 10 daagse waarbij je 10 achtereenvolgende dagen kosteloos mag komen sporten om te kijken of we een match zijn!

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend