Team Smithfit

Team Smithfit

Hardlopen Arnhem

Over deze hardlooples

In deze les ligt de nadruk op hardlopen en alles wat daarbij komt kijken: Looptechniek, ademhaling, voerplaatsing en spierversterkende oefeningen om zo meer uit je hardloopsessie te halen. Uiteraard gaan we vooral stukken lopen en richten we ons op afstanden tot maximaal 7 kilometer. We willen dat deze les voor iedereen toegankelijk is en zorgen ervoor dat er voor ieder niveau genoeg uitdaging is. Ons motto luidt : Together everyone achieves more dus doe snel een keer mee en ervaar snel verbetering.

corona bootcamp

Veelgestelde vragen

Unieke methode, meer persoonlijke aandacht, vertrouwen en coaching zorgen ervoor dat de lessen voorbij vliegen en iedere les een ervaring an sich is.

Kom altijd een paar minuten voor de les zodat de trainer met jou je persoonlijke doelen kan bespreken. Vergeet ook niet een flesje/bidon met water mee te nemen en een warm vest of trui voor na de les tegen het te snel afkoelen.

Materialen worden door T.e.a.m. Smithfit beschikbaar gesteld dus behalve de juiste kleding en een flesje water hoef je niets mee te nemen. Alle nodige materialen zijn in er en er zal ook ten aller tijde een goede instructie van de spullen gegeven worden.

Indien het mogelijk is via de app, kan je je tot een uur voor de les nog uitschrijven. Mocht dit echt op het laatste moment zijn, is de trainer altijd via de app te bereiken.

Sporten is leuk en gezond en dat is wat ze willen uitdragen. Sporten bij T.e.a.m. Smithfit is veelzijdig, uniek en leuk. Mocht je toch een andere ervaring met zez hebben, horen ze dit graag van je. De locaties zijn altijd voorzien van voldoende licht en ten tijde van de corona crisis houden zij zich uiteraard aan de gestelde voorwaarden.

Sportscholen dicht? 🙁

 

Geen probleem! 

 

wij sporten buiten! 🙂

 

Zin om vanavond mee te doen?
10 dagen gratis les

je zit nergens aan vast