Team Smithfit

Team smithfit

Bootcamp Arnhem Noord

nooit dezelfde workout

over onze bootcamp

Onze combinatie bootcamp oftewel de reguliere bootcamp is geschikt voor iedereen, fit of bijna fit. Bij deze les daagt de trainer je uit om op jouw eigen niveau alles te kunnen geven. Tijdens de bootcamp Arnhem komen verschillende trainingsvormen, oefeningen en attributen voorbij om jou nog net even iets meer te kunnen laten doen. Deze les is ideaal om je zondag mee te beginnen of je week mee door het midden te breken. Build a booty with Boot(y)camp! De team smithfit bootcamps in Arnhem noord vinden plaats in Presikhaaf, Schuytgraaf en Velp.

Personal training Arnhem

Full body Kracht & cardio

In het fijne park Presikhaaf kan je heerlijk trainen en dat is exact wat wij doen op de woensdag. Verdeeld over 2 lessen om te garanderen dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdiend tijdens deze veelzijdige lessen. Krachtoefeningen, stukjes rennen, werken aan je core stabiliteit en jezelf uitdagen, alles komt voorbij in deze veelzijdige lessen.  wij gebruiken old school bodybuilding technieken in combinatie met moderne training stijlen.  Bij deze buiten crossfit gebruiken we materialen maar trainen we ook op ons eigen lichaamsgewicht.

Bootcamp Arnhem

Rooster

19.00 uur

Ellecom

EDS complex

19.30 uur

Park presikhaaf

Skatepark

Rustdag

09.00

Bos Beekhuizen

Trail + Bootcamp

Overcome your obstacle

Veelgestelde vragen

Unieke methode, lagere prijzen, meer persoonlijke aandacht, vertrouwen en coaching zorgt ervoor dat de lessen voorbij vliegen en iedere les een ervaring an sich is.

Kom altijd een paar minuten voor de les zodat de trainer met jou je persoonlijke doelen kan bespreken. Vergeet ook niet een flesje/bidon met water mee te nemen en een warm vest of trui voor na de les tegen het te snel afkoelen.

Materialen worden door T.e.a.m. Smithfit beschikbaar gesteld dus behalve de juiste kleding en een flesje water hoef je niets mee te nemen. Alle nodige materialen zijn in er en er zal ook ten aller tijde een goede instructie van de spullen gegeven worden.

Indien het mogelijk is via de app, kan je je tot een uur voor de les nog uitschrijven. Mocht dit echt op het laatste moment zijn, is de trainer altijd via de app te bereiken.

Sporten is leuk en gezond en dat is wat ze willen uitdragen. Sporten bij T.e.a.m. Smithfit is veelzijdig, uniek en leuk. Mocht je toch een andere ervaring met zez hebben, horen ze dit graag van je. De locaties zijn altijd voorzien van voldoende licht en ten tijde van de corona crisis houden zij zich uiteraard aan de gestelde voorwaarden.

Buiten in een groep sporten.. Het Kan!

10 dagen gratis Bootcampen

geheel vrijblijvend