Team Smithfit Trainers

Mijn naam is Rodney Smith, 41 jaar jong en ik ben eigenaar/trainer van en bij T.e.a.m. Smithfit

Ik ben opgegroeid onder de rook van Amsterdam en ik ben al sinds ik me kan herinneren een groot sportliefhebber. In mijn jeugd heb ik dan ook aan verschillende sporten gedaan als voetbal, basketbal en pencak silat. Later kwam daar ook nog thaiboksen, zaalvoetbal en fitness bij. Fitness werd bootcamp en er kwam ook hardlopen bij. Momenteel ben ik vaak te vinden in de leukste sportschool van Arnhem om deel te nemen aan crossgym lessen, bokszak- en techniektraining afgewisseld met pilates en yoga. Ook loop ik vaak hard in de prachtige omgeving van Arnhem en Velp.

Ik ben inmiddels 5 jaar bootcamp trainer en ik heb in die tijd veel les mogen geven op vele mooie plekken in omgeving Arnhem en zo nu en dan in Nijmegen en omgeving. Ik heb me in deze periode ontwikkeld tot een allround trainer en leer dagelijks nog bij van mijn eigen trainers, collega’s en mensen die me inspireren binnen deze branche.

Enthousiast, gedreven, rustig en vakbekwaam, zo zou ik mezelf als trainer omschrijven, mijn lesstijl zou ik omschrijven als gevarieerd, pittig, onderscheidend en uitdagend. Geen les is hetzelfde en ik werk graag vanuit de gedachte dat je niet alleen je lichaam maar ook je geest traint door je goed te focussen, goede techniek te gebruiken en met een positieve benadering van iedere les.

Graag zie ik jullie in een van mijn lessen!

Rodney Smith

Oprichter Team Smithfit

Dag allemaal,

Mijn naam is Daniel Renjaan:

Sinds kort ben ik trainer bij T.E.A.M Smithfit en verzorg ik de boks-bootcamp lessen op maandag.

Ik ben 40 jaar en woonachtig in Arnhem. Sport loopt als een rode draad door mijn leven.

Van kind af aan ben ik al met sport bezig en ik heb ervaring in veel verschillende sporten, waaronder zelfverdediging.

Daniel Renjaan

Trainer Team Smithfit

Yoo!

Mijn naam is Levi en ik deel graag mijn passie over fitness met jullie!
Ik hou van de wetenschap rondom gezondheid en ben altijd opzoek naar het volgende dat ik kan gebruiken in mijn trainingen.

Bij mijn trainingen staan spierfalen, hypertrofie en gezelligheid centraal, dit zijn de meest effectieve manieren van spieropbouw en vetverbranding! Ervaar het zelf!

Ik gebruik bodybuilding theorie en leg nadruk op de juiste houding tijdens oefeningen, hierdoor trainen we de juiste spiergroepen en verwijderen we de kans op blessures.

Een combinatie van dumbell, kettlebell, elastiek en bodyweight oefeningen gaan jou dat lichaam geven dat je altijd al wil.  Wacht niet langer, boek een les en boek progressie!

Levi Post

Trainer Team Smithit

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend