Team Smithfit

Team Smithfit Trainers

Bootcamp Arnhem trainer

Mijn naam is Rodney Smith, 41 jaar jong en ik ben eigenaar/trainer van en bij T.e.a.m. Smithfit

Ik ben opgegroeid onder de rook van Amsterdam en ik ben al sinds ik me kan herinneren een groot sportliefhebber. In mijn jeugd heb ik dan ook aan verschillende sporten gedaan als voetbal, basketbal en pencak silat. Later kwam daar ook nog thaiboksen, zaalvoetbal en fitness bij. Fitness werd bootcamp en er kwam ook hardlopen bij. Momenteel ben ik vaak te vinden in de leukste sportschool van Arnhem om deel te nemen aan crossgym lessen, bokszak- en techniektraining afgewisseld met pilates en yoga. Ook loop ik vaak hard in de prachtige omgeving van Arnhem en Velp.

Ik ben inmiddels 5 jaar bootcamp trainer en ik heb in die tijd veel les mogen geven op vele mooie plekken in omgeving Arnhem en zo nu en dan in Nijmegen en omgeving. Ik heb me in deze periode ontwikkeld tot een allround trainer en leer dagelijks nog bij van mijn eigen trainers, collega’s en mensen die me inspireren binnen deze branche.

Enthousiast, gedreven, rustig en vakbekwaam, zo zou ik mezelf als trainer omschrijven, mijn lesstijl zou ik omschrijven als gevarieerd, pittig, onderscheidend en uitdagend. Geen les is hetzelfde en ik werk graag vanuit de gedachte dat je niet alleen je lichaam maar ook je geest traint door je goed te focussen, goede techniek te gebruiken en met een positieve benadering van iedere les.

Graag zie ik jullie in een van mijn lessen!

Rodney Smith

Oprichter Team Smithfit

Hoi allemaal! Ik ben Emily, woon in Oosterbeek en hou van dansen (Zumba), afspreken met vrienden en wandelen met mn hond. Ik geef de Zumba les op donderdag avond. Ik ben ooit zelf helemaal enthousiast geworden over Zumba omdat het een vorm van sporten is die mij altijd een lach op mijn gezicht bezorgt. Leuke muziek, bijpassende moves en een goede sfeer! Dat is dan ook wat ik hoop over te brengen op iedereen die les bij mij volgt: dat ze zich na de les goed voelen, zowel fysiek als mentaal. Plezier in het bewegen staat dus centraal in mijn les!

Emily

Trainer Team Smithit

Bootcamp trainer arnhem

Hi mijn naam is Abigail, maar de meesten noemen mij Abi.

Van nature ben ik Ik energiek, fanatiek, sportief & creatief.

Mij kan je altijd voor een heerlijke kop koffie of met een lekkere beat wakker maken.

Op house- en techno muziek ga ik heerlijk, eerlijk. Waar ik ontiegelijk van geniet is voetballen, mountainbiken, dansen, bodyweight trainen, calisthenics & klimmen.

Tot 2 jaar geleden was ik extreem fanatiek aan het hardlopen en voor halve marathons aan het trainen. Nadat ik de man met de hamer ben tegenkomen, ben ik het wat rustiger aan gaan doen door eerst weer te gaan focussen genieten van trainen. Voor mij is hardlopen nu een manier om te ontspannen, het geeft rust en is een uitlaatklep voor vastzittend energie.

Ik hecht waarde aan en help je graag met genieten en trainen met een doel. Samen werken we aan de mobiliteit, flexibiliteit en het opbouwen van kracht omdat dit basis is voor een goed en sterk lijf. Hier kan je de rest van je leven mee vooruit.

Benieuwd? Kom een keertje mee trainen

Sportieve groetjes,

 

Bootcamp Arnhem Velp

Abi

Trainer Team Smithit

bootcamp trainer arnhem

Marlies

Trainer Team Smithit

Heyhoi,  Leuk om me even voor te mogen stellen hier.


Ik ben Marlies, een geboren Arnhemse maar ondertussen woon ik alweer een hele tijd in Oosterbeek. Stilzitten is niet mijn sterkste kant en na een lange tijd een carrière te hebben gehad waarbij dat wel veel voorkwam heb ik het roer compleet omgegooid en heb ik mezelf omgeschoold tot Personal Trainer en boks- en wandelcoach.


Voor Team Smithfit mag ik mijn grote passie inzetten en jullie meenemen in de geweldige wereld van het (kick)boksen. Als je iets zoekt waarbij je naast fit ook nog eens weerbaar wordt en als bonus even al je frustraties eruit kunt knallen dan is het wel tijdens een stevige boks workout.


Zelf ben probeer ik me wekelijks daar waar kan op mijn bokszak uit te leven en ben doe ik aan Krav Maga. Sinds ik heb gevonden wat ik echt leuk vind om te doen is vechtsport niet meer weg te denken uit mijn leven en voel ik me fitter dan ooit. Een week niet getraind is bijna ondenkbaar geworden en dat gevoel en die motivatie geef ik anderen graag mee.


Mijn training is afwisselend en pittig maar toegankelijk voor iedereen. Ook als je nog  nooit bokshandschoenen aan hebt gehad wil ik je graag uitdagen om te ervaren wat een boks training voor jou kan betekenen.


Wie weet zie ik je binnenkort op de mat!

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend