Team Smithfit

Team Smithfit Trainers

Bootcamp Arnhem trainer

Mijn naam is Rodney Smith, 41 jaar jong en ik ben eigenaar/trainer van en bij T.e.a.m. Smithfit

Ik ben opgegroeid onder de rook van Amsterdam en ik ben al sinds ik me kan herinneren een groot sportliefhebber. In mijn jeugd heb ik dan ook aan verschillende sporten gedaan als voetbal, basketbal en pencak silat. Later kwam daar ook nog thaiboksen, zaalvoetbal en fitness bij. Fitness werd bootcamp en er kwam ook hardlopen bij. Momenteel ben ik vaak te vinden in de leukste sportschool van Arnhem om deel te nemen aan crossgym lessen, bokszak- en techniektraining afgewisseld met pilates en yoga. Ook loop ik vaak hard in de prachtige omgeving van Arnhem en Velp.

Ik ben inmiddels 5 jaar bootcamp trainer en ik heb in die tijd veel les mogen geven op vele mooie plekken in omgeving Arnhem en zo nu en dan in Nijmegen en omgeving. Ik heb me in deze periode ontwikkeld tot een allround trainer en leer dagelijks nog bij van mijn eigen trainers, collega’s en mensen die me inspireren binnen deze branche.

Enthousiast, gedreven, rustig en vakbekwaam, zo zou ik mezelf als trainer omschrijven, mijn lesstijl zou ik omschrijven als gevarieerd, pittig, onderscheidend en uitdagend. Geen les is hetzelfde en ik werk graag vanuit de gedachte dat je niet alleen je lichaam maar ook je geest traint door je goed te focussen, goede techniek te gebruiken en met een positieve benadering van iedere les.

Graag zie ik jullie in een van mijn lessen!

Rodney Smith

Oprichter Team Smithfit

Mijn naam is Amber Steeger, ik ben 20 jaar oud en sinds kort ben ik trainer bij T.E.A.M Smithfit en verzorg ik de bootcamp lessen op woensdagochtend en donderavond. 

Op de donderdagavond gaan we terug naar de basis en is er een extra focus op de juiste uitvoering van de oefeningen.  

Ik ben vanaf mijn 15e bezig met sport en voeding, mijn passie deel ik dan ook graag met anderen. 

Wanneer je vragen hebt over voeding of persoonlijke begeleiding kan je ook hierover bij mij terecht!

Ik ben super enthousiast om te beginnen en zie je graag terug bij een van mijn lessen!

Amber Steeger

Trainer Team Smithit

Trainer Amber
Bootcamp trainster

Al vanaf jongs af aan ben ik fanatiek aan het sporten. Zo heb ik paarden gehad en was ik enige tijd op zondagochtend op het voetbalveld te vinden. Daarna ben ik in de sportschool terecht gekomen. Ik heb verschillende sporten geprobeerd voordat ik uiteindelijk uitkwam bij mijn “all time favorite” Kickboksen.

Ondertussen rolde ik via de sportschool in het lesgeven en dat bleek mij ook goed af te gaan. Ik ben begonnen met bootcamp en heb daarna ook verschillende lessen binnen gegeven zoals Billen Benen Buik, small group en Pole fitness. Ik ben vanuit daar uit verschillende cursussen en trainingen gaan volgen om mij verder te ontwikkelen.

Uiteindelijk is het voor mij mooi samengekomen. Zo geef ik nu op verschillende locaties (kick)boks bootcamps en ben ik gemiddeld nog 3 keer per week zelf te vinden bij de kickboksclub.

In mijn lessen ga je een combi zien van technieken, spellen maar ook even helemaal tot het gaatje gaan. Super leuk als je meedoet, tot snel!

Carlijn

Trainer Team Smithit

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend