Team Smithfit

Team Smithfit Trainers

Bootcamp Arnhem trainer

Mijn naam is Rodney Smith, 41 jaar jong en ik ben eigenaar/trainer van en bij T.e.a.m. Smithfit

Ik ben opgegroeid onder de rook van Amsterdam en ik ben al sinds ik me kan herinneren een groot sportliefhebber. In mijn jeugd heb ik dan ook aan verschillende sporten gedaan als voetbal, basketbal en pencak silat. Later kwam daar ook nog thaiboksen, zaalvoetbal en fitness bij. Fitness werd bootcamp en er kwam ook hardlopen bij. Momenteel ben ik vaak te vinden in de leukste sportschool van Arnhem om deel te nemen aan crossgym lessen, bokszak- en techniektraining afgewisseld met pilates en yoga. Ook loop ik vaak hard in de prachtige omgeving van Arnhem en Velp.

Ik ben inmiddels 5 jaar bootcamp trainer en ik heb in die tijd veel les mogen geven op vele mooie plekken in omgeving Arnhem en zo nu en dan in Nijmegen en omgeving. Ik heb me in deze periode ontwikkeld tot een allround trainer en leer dagelijks nog bij van mijn eigen trainers, collega’s en mensen die me inspireren binnen deze branche.

Enthousiast, gedreven, rustig en vakbekwaam, zo zou ik mezelf als trainer omschrijven, mijn lesstijl zou ik omschrijven als gevarieerd, pittig, onderscheidend en uitdagend. Geen les is hetzelfde en ik werk graag vanuit de gedachte dat je niet alleen je lichaam maar ook je geest traint door je goed te focussen, goede techniek te gebruiken en met een positieve benadering van iedere les.

Graag zie ik jullie in een van mijn lessen!ig en vakbekwaam, zo zou ik mezelf als trainer omschrijven, mijn lesstijl zou ik omschrijven als gevarieerd, pittig, onderscheidend en uitdagend. Geen les is hetzelfde en ik werk graag vanuit de gedachte dat je niet alleen je lichaam maar ook je geest traint door je goed te focussen, goede techniek te gebruiken en met een positieve benadering van iedere les.

Graag zie ik jullie in een van mijn lessen!

Rodney Smith

Oprichter Team Smithfit

Heyhoi,  Leuk om me even voor te mogen stellen hier.

Ik ben Marlies, een geboren Arnhemse maar ondertussen woon ik alweer een hele tijd in Oosterbeek. Stilzitten is niet mijn sterkste kant en na een lange tijd een carrière te hebben gehad waarbij dat wel veel voorkwam heb ik het roer compleet omgegooid en heb ik mezelf omgeschoold tot Personal Trainer en boks- en wandelcoach.

Voor Team Smithfit mag ik mijn grote passie inzetten en jullie meenemen in de geweldige wereld van het (kick)boksen. Als je iets zoekt waarbij je naast fit ook nog eens weerbaar wordt en als bonus even al je frustraties eruit kunt knallen dan is het wel tijdens een stevige boks workout.

Zelf ben probeer ik me wekelijks daar waar kan op mijn bokszak uit te leven en ben doe ik aan Krav Maga. Sinds ik heb gevonden wat ik echt leuk vind om te doen is vechtsport niet meer weg te denken uit mijn leven en voel ik me fitter dan ooit. Een week niet getraind is bijna ondenkbaar geworden en dat gevoel en die motivatie geef ik anderen graag mee.

Mijn training is afwisselend en pittig maar toegankelijk voor iedereen. Ook als je nog  nooit bokshandschoenen aan hebt gehad wil ik je graag uitdagen om te ervaren wat een boks training voor jou kan betekenen.

Wie weet zie ik je binnenkort op de mat!

 

Marlies

Trainer Team Smithit

bootcamp trainer arnhem

Bryan

Trainer Team Smithit

Hallo! Ik ben Bryan!!

Ik ben personal trainer/groeps trainer met ervaring in het geven van bootcamps, circuit trainingen, kracht training en personal training!

Wat sport doet met een mens? Het kan je leven veranderen. Althans dat deed het voor mij. Ik was vroeger niet echt een beweeglijk kind. Ja, ik voetbalde wel en zo, maar echt sporten, dat was aan mij niet besteed. Best jammer. Ik heb namelijk een moeilijke periode achter de rug waar het me zeker had kunnen helpen. Tot 2017 ging het niet zo goed met me, maar toen kreeg ik een kans. Een belangrijke kans. Vanaf 2018 begon ik met een stage bij een leuke sportschool en kwam ik er langzaam, maar zeker achter hoe belangrijk sporten is. Het gaf me structuur en perspectief. Ik kreeg steeds meer energie en werd sterker en niet alleen fysiek. Ook mentaal gebeurde er veel. Ik kon mijn leven een positieve wending geven. Dat is de kracht van sport. Net één keer vaker opstaan dan je valt en de trots die je ervaart als je dat op eigen kracht kunt.

Na twee jaar stage ben ik vanaf het midden 2021 in dienst gekomen. Dat was voor mij een heel bijzondere mijlpaal, maar: ik ben nog lang niet klaar. Ik zal mezelf blijven verbeteren en opleidingen blijven volgen om een nog betere trainer te worden, want dat is mijn doel. Bewegen is ondertussen mijn hele leven. Ik vind het geweldig om afwisselende trainingen te bedenken en te geven. Ik wil heel graag andere mensen helpen, ze de liefde voor het sporten meegeven en ze vooral

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend