He jij daar, sportieveling!

Mijn naam is Leonie Hovhannisyan-Stolk een afgestudeerd sportkundige met een achtergrond in voeding, fitness, personal training, bootcamp, kickboksen en sporten met kwetsbare doelgroepen. En daarbij ook nog eens een van de mensen die jou actief gaat houden als trainer bij T.e.a.m. Smithfit. 

Leonie

Ik gelooft in de kracht van sport! Natuurlijk kan je door te sporten een mooie zomer body met een super goede conditie krijgen. 

Maar door te sporten ga je o.a. ook nog eens positiever in het leven staan, krijg je meer energie, zelfvertrouwen, samenhorigheid, doorzettingsvermogen en heb je ook nog eens een hele hoop plezier! 

Een sportles van mij is nooit het zelfde, zit vol met energie waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan instappen, meedoen en groeien. Als trainer kijk ik naar het doel van de groep/individu en probeer ik de lessen daar op aan te passen, daarnaast ben ik enthousiast, serieus, gefocust, een beetje gek en hou ik wel van een grapje. 

Wil je de (super)kracht van sport ook voelen en meemaken? Kom dan gerust met een van onze training meedoen en wie weet zie ik je dan! 

Facebook
Facebook
Instagram