Net als in een team waarbij samenwerken relatief de grootste mogelijkheid op succes zal zijn, gedijd een goed bedrijf het best samen met goede partners. Onze partners zijn allen op zich zelf staande entiteiten die afzonderlijk ook allen zeer krachtig zijn. Hierdoor maken ze ons sterker.

Run2day Arnhem, de partner in kleding en advies in hardloopschoenen. Daarnaast bieden ze onze leden een zeer leuke korting van 10% op het hele assortiment en krijg je als nieuwe klant €15 euro te besteden in 1 van de winkels om je goed op weg te helpen.

Sportbedrijf Arnhem, dit is de overkoepelende organisatie die in de regio alle faciliteiten beheert op het gebied van sport. Ook zijn zij initiatiefnemer als het gaat om de studentensportkaart, een voordelige sportkaart voor studenten in de regio Arnhem. Met deze sportkaart kan je ook bij T.e.a.m. Smithfit naar hartenlust trainen.

Social business centre Arnhem, Dit is een koepelorganisatie, waaronder meerdere stichtingen en bedrijven vallen waaronder ons hoofdkantoor ook is gevestigd. Vanuit hier begeleiden wij vele herintredende krachten om weer een stap voorwaarts richting de arbeidsmarkt te maken. Vanuit hier verzorgen wij ook diverse bedrijfsactiviteiten op het gebied van sport en vitaliteit en hier organiseren wij onze bedrijfsbootcamp op het park waar we gevestigd zijn.

Anne&Max, het bewijs dat koffie niet slechts koffie is. Met zeer leuk, vriendelijk en kundig personeel, goede ontbijten en gezonde snacks zorgen zij voor een goede bodem om te combineren met je sportschema. Wij hebben regelmatig acties waarbij je kunt sparen voor een heerlijke smoothie, lekker ontbijt of een kop koffie tegen gereduceerd tarief.

Facebook
Facebook
Instagram