Buiten onze bootcamps en small group trainingen bieden wij ook de mogelijkheden aan om onze trainers als personal trainer in te huren. Het kan zijn dat je in een groep snel afgeleid bent of dat u meer aandacht nodig heeft voor de techniek of dat je belastbaarheid nog niet op niveau is door bijvoorbeeld een blessure. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je niet op reguliere tijden kunt trainen, dan zijn wellicht onze scherp geprijsde personal trainingen iets voor jou. Na een intake zullen wij aan hand hiervan een programma voor je opstellen, volledig afgestemd op jouw wensen.

Op het moment dat we daadwerkelijk gaan beginnen zullen wij eerst een meting doen, welke afhankelijk is van je wensen en beginnen met een uitgebreide vragenlijst. Aan hand hiervan zullen wij een opbouwend programma gaan maken zodat je stapsgewijs sterker, slanker en vitaler door het leven zal gaan. Iedere 3 maanden zullen wij vaste evaluatie momenten hebben om het programma bij te sturen en zo optimaal resultaat te behalen.

De lesstof zal gevarieerd en opbouwend zijn, helemaal afgestemd op de capaciteiten en doelen van de deelnemer. Iedere keer zal het aanbod ook blijven uitdagen en andere elementen bevatten. De ene keer zal de nadruk meer liggen op het belasten van de benen, de volgende keer kan de nadruk weer op conditie of explosiviteit liggen.

Klinkt dit als een mooie kans voor jou? Wij informeren je graag verder over onze uitgebreide service.

Facebook
Facebook
Instagram