Team Smithfit

Nieuwsbrief December 2019

Bootcamp Rodney

Rodney Smith

Nieuwsbrief december 2019

 

Dankwoord

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor jullie vertrouwen in mij, de afgelopen maanden. Op 6 februari zijn we met T.e.a.m. Smithfit gestart. Ik had niet verwacht dat jullie zo massaal met me mee zouden gaan en dat heb ik ook echt als hartverwarmend ervaren en zal jullie vertrouwen daarin ook nooit beschamen. Proost en laten we deze lijn doorzetten in 2020. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we nog vele stappen kunnen maken, zeker met onze nieuwste aanwinsten Levy en Daniël.


 

 

Roosterwijzigingen

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zullen wij naar het rooster gaan kijken of er nog lessen bij moeten, locaties en lessen nog meer promotie nodig hebben en of er wellicht ook weer doordeweekse ochtendlessen bij kunnen komen. Omdat ik mezelf slechts als de teamleider zie heb ik jullie input nodig om nog beter op jullie wensen te kunnen inspelen. Er komt in het nieuwe jaar een enquête en hoop dat jullie daarin zoveel mogelijk tips en tops geven. Hou ook het rooster in de gaten en de socials (like onze pagina’s zoveel mogelijk en nodig daarbij zoveel mogelijk bekenden uit om zich bij ons aan te sluiten)

Abonnementen

Aangezien ik jullie absoluut niet wil laten sporten tegen je zin met lange contracten enz. zijn we gestart met maandabonnementen . Voor de echte die-hards heb ik echter besloten dat ik toch jaarabonnementen ga invoeren. Ik heb een overeenkomst gesloten met een partij die mij tegen een zeer gunstige prijs activity trackers kan leveren in vele kleuren. Deze krijgt iedereen, die een jaarabonnement afsluit, er dan ook bij.
Daarnaast bied ik jullie ook nog de mogelijkheid om tegen een extra korting het abonnement, naast maandelijks, nu ook jaarlijks, halfjaarlijks of per kwartaal te betalen. Ook zal er een zeer gunstige actie komen om meer mensen te genereren (breng een vriend 😊)


Borrel

Het nieuwe jaar kan natuurlijk niet beginnen zonder een goede borrel. Zaterdag 11 januari is het dan zover!! Noteer deze datum alvast in je agenda en breng je superhumeur gezellig mee! De exacte locatie zal nog bekend gemaakt worden. Wij hebben er zin in.
 


Dit was het weer voor nu, team! Voor iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling! 2020 gaat een knaljaar worden! 

Met sportieve groet,

T.E.A.M. Smithfit