Team Smithfit

Nieuwsbrief Juni 2020

View this email in your browser

Nieuwsbrief Juni 2020
  UpdateInmiddels zijn we weer op volle kracht bezig met de lessen. Uiteraard zijn we heel blij dat de maatregelen enigszins versoepeld zijn, waardoor we allemaal weer lekker buiten met elkaar kunnen trainen. De groepen hebben momenteel een maximale grootte van 12 personen. Aangezien de les van woensdag altijd druk bezocht wordt, is er naast de les van 19.00 uur nu ook een les om 20.15 uur. Zo geven we toch iedereen, die op woensdag wilt trainen, de kans om een les te volgen. Belangrijk om te onthouden: tijdens de lessen houden we nog altijd zoveel mogelijk 1,5m afstand. Daarnaast zullen we niet in duo’s trainen en als we met attributen trainen doen we dit bij voorkeur met handschoenen aan.


Promofilm


Op korte termijn gaan we een leuk promofilmpje opnemen die we op de website zullen gaan plaatsen. Het zou leuk zijn als iedereen aan het filmpje kan deelnemen. Ons verzoek om je voorkeur voor dag en tijd aan te geven en dit te appen naar Rodney.

Steun/product

Eerder hebben we aangegeven dat we als dank voor jullie steun tijdens de Corona-periode, iedereen een leuk cadeautje willen aanbieden. Jullie kunnen kiezen uit de volgende opties:

 
1. een gratis zonneklep of mondkapje met teamlogo of
2. een gratis weeg-en meetmoment of
3. niet meegenomen worden in de jaarlijkse prijsverhoging van het abonnementsgeld

 
Geef aan Rodney aan waar je voorkeur naar uitgaat. Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun!

Jaarlijkse prijsverhoging

Zoals je hebt gelezen in het vorige item, zullen we vanaf augustus 2020 de prijzen verhogen met gemiddeld 5 % per abonnement. Je kunt ervoor kiezen om als dank voor je steun tijdens de Coronaperiode, niet meegenomen te worden in deze prijsverhoging. Dat betekent dat je abonnementsgeld het aankomende jaar hetzelfde zal blijven. Mocht je overstappen naar een ander abonnement na 1 Augustus, dan geldt deze verhoging wel.
 
Eversports/website
Momenteel zijn we overgegaan van Fitmanager naar Eversports. Voor sommigen was het misschien even wennen, maar inmiddels weet iedereen zijn/haar weg erin te vinden. Er zullen nog wel wat aanpassingen worden gedaan aan de app. Zo zal de Merchandise nog toegevoegd worden. Work in progress dus… Ook op onze website zullen er een aantal dingen veranderen: er zullen ipv zwart/wit foto’s kleurenfoto’s geplaatst worden. Daarnaast zullen er een aantal teksten veranderen. Blijf het in de gaten houden..

 
Lunch/BBQ

Uiteraard is het af en toe ook leuk om wat qualitytime met elkaar door te brengen. Naast al het harde werken van de afgelopen periode wordt het wel weer eens tijd voor een lekkere lunch. Deze zal na de les plaatsvinden bij voorkeur op een van de volgende data:
Zondag 28 juni
Zondag 5 juli
We zullen hiervoor een datumprikker doorsturen naar iedereen. Geef hier dan je voorkeur in aan, als je erbij wilt zijn. Het idee is dat we allemaal wat lekkers (en gezonds) meebrengen. 
Daarnaast vindt er in het weekend van 27/28 juni de Mudmasters Summerchallenge plaats. Kijk voor meer info en tickets op https://mudmasters.nl/news/nieuw-summer-challenge/ 
Het weekend daarna (4/5 juli) vindt de Strong Viking Virtual Edition plaats. Meer info en tickets voor dit evenement vindt je op www.strongviking.com.
 Wie wilt aan 1 van deze evenementen (of beide) meedoen? De bedoeling is dan wel dat je zelf het ticket koopt. Je kunt ook gewoon meedoen zonder ticket, maar dan krijg je geen t-shirt en medaille.
Als duidelijk is hoeveel personen er mee doen en voor welke afstand, zal Rodney een parcours uitzetten voor de verschillende afstanden. Stuur je voorkeur van evenement en afstand door aan Rodney in een app.
Aansluitend zullen we ‘s avonds een  gezellige BBQ organiseren.