Team Smithfit

September 2020

View this email in your browser

Nieuwsbrief september 2020

Hey allemaal, hier weer een mooie update over de laatste ontwikkelingen rondom onze leuke gezellige bootcamporganisatie. Uiteraard wensen we jullie veel leesplezier en hopen natuurlijk op jullie feedback

Horloges

 

In samenwerking met “Time for Nature” bieden we momenteel onderstaande horloges aan. Ze bedragen €55,00 per stuk.Hieronder ook even de functies die de horloges bevatten:


Mocht je er 1 (of meer) willen bestellen, stuur Rodney dan even een berichtje via de app.

Nog meer merchandise…


Naast de fantastische horloges, die je hierboven ziet hebben we nu sinds kort ook superleuke zonnekleppen en handige drinkbottles. De bottles zijn momenteel nog in de maak, maar zowel de zonnekleppen als de drinkbottles zullen zo spoedig mogelijk te bestellen zijn via onze website. Uiteraard met ons mooie logo erop… Hou dus vooral onze website in de gaten. Zie hieronder alvast een foto van beide artikelen:

 


 

LesroosterMomenteel hebben we een aantal wijzigingen aangebracht in het rooster:
  • Er wordt nu, naast de woensdagavondles, ook op woensdagochtend lesgegeven van 09.00-10.00 uur. De les wordt gegeven door Rodney in Park Presikhaaf. Mocht je dus ‘s avonds niet kunnen/willen, dan bestaat nu dus de ochtendmogelijkheid. Let’s go earlybirds!!  De echte fanatiekelingen kunnen er ook voor kiezen om beide lessen te volgen op woensdag.. 🙂
  • Op vrijdagavond staat er natuurlijk een heerlijke boksles op het rooster van 19.00-20.00 uur. Na het vertrek van Daniel neemt een oude bekende het van hem over: Carlijn, ook wel bekend als “Killer Carlijn”. Uiteraard zorgt zij voor leuke gevarieerde lessen. Wil je meedoen?? Schrijf je dan snel in voor die vrijdagavond!
 


 

T.E.A.M.-uitjeHet leek ons leuk om op korte termijn een leuk “T.E.A.M.- uitje” te organiseren. Inmiddels zijn er ook weer wat nieuwe mensen bij gekomen en niet iedereen gaat natuurlijk naar dezelfde lessen. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig om met zijn allen iets leuks te doen.

Er cirkelen momenteel 2 ideeen in de groep rond:
  • We kunnen met de mensen, die graag mee willen, gaan curlen op Papendal, gevolgd door een hapje en een drankje.
  • Een ander leuk idee wat er werd genoemd, is de nieuwe Jeu de Boules Bar, waar we gezellig een potje kunnen Jeu de Boulen onder het genot van een heerlijk borrelplankje, streetfoodgerecht of prima drankje
  • Mochten er nog meer leuke ideeen zijn, laat het dan weten in de groepsapp. 
 

Dit was het dan weer voor deze nieuwsbrief. Mocht je leuke nieuwtjes hebben voor de volgende nieuwsbrief, laat het ons zsm weten.