Team Smithfit

Nieuwe richlijnen

 


  UpdateGoed nieuws: we mogen (gelukkig) nog trainen. Doordat er nieuwe maatregelen door het kabinet zijn genomen om de coronacrisis te bezweren, hebben wij enkele wijzigingen in de lessen moeten doorvoeren. Hieronder vinden jullie de laatste wijzigingen:


– We mogen met groepjes van 4 mensen tegelijk trainen. Dat betekent niet dat er maar 4 mensen per les kunnen zijn. Wij zullen zorgen dat er duidelijke afbakeningen gemaakt zijn en verdelen de groep dus in groepjes van 4. Dit is berekend zonder de trainer mee te tellen.

– Momenteel worden er geen materialen beschikbaar gesteld in de reguliere lessen. Mocht je voor bijvoorbeeld de bokslessen handschoenen nodig hebben, zullen wij deze wel beschikbaar stellen. Deze worden na iedere les schoon gemaakt. Eventueel zijn er bij ons ook binnenhandschoenen beschikbaar, deze moeten echter wel door de gebruiker zelf gewassen worden. Onze voorkeur heeft wel dat iedereen eigen binnenhandschoenen in bezit heeft ( zijn te koop bij decathlon of via mij)

– Waardevolle spullen worden niet meer samen bewaard maar houdt iedereen bij zich, evenals jassen etc. om zo te zorgen dat we niet te dichtbij elkaar komen. 

– Boksbootcamps gaan gewoon door alleen even zonder fysiek contact. 

Uiteraard is iedereen van harte welkom maar let goed op elkaar en jezelf. 

Samen maken we er alsnog een feestje van.

Team T.e.a.m Smithfit