Team Smithfit

Corona update

browser
NEWSFLASH HARDE LOCKDOWN DECEMBER 2020

Aangezien we momenteel in een nieuwe harde lockdown terecht zijn gekomen, hierbij even een update van wat er bij T.E.A.M. Smithfit mogelijk is. Mocht je naar aanleiding van deze newsflash vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met Rodney via app of telefoon.
HARDE LOCKDOWN
We zijn blij dat het buitensporten gewoon door mag blijven gaan, uiteraard in aangepaste vorm. Daarom zullen we vanaf nu gedurende 5 weken in groepjes van 2 gaan trainen (excl trainer). Zorg er wel voor dat je zoveel mogelijk gespreid afspreekt en niet als groep, maar als tweetal.
Tijdelijk nieuw aanbod

Wij willen jullie loyaliteit graag belonen met onderstaand aanbod. We willen wel benadrukken dat dit aanbod is ontstaan uit een poging om onze lopende kosten te blijven voldoen. Mochten onderstaande opties geen oplossing voor jou bieden, dan kun je er altijd nog voor kiezen om je abonnement te pauzeren tijdens deze lockdown.
Laten we dit vooral samen doen en een poging wagen om deze situatie zo goed mogelijk door te komen met zijn allen!

Dan hier de opties:

1. PT + advies
Om jullie tegemoet te komen ( en in een poging om ons werk gewoon kunnen blijven doen) heeft ieder lid tijdens de lockdown recht op 1 Personal Training / Duo PT in zijn/haar huidig betaalde abonnementen.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om voedingsvragen te stellen aan onze expert. (lees: Amber)
De lesmomenten blijven verder zoveel mogelijk in tact en het inschrijfsysteem blijft ook gewoon hetzelfde.
Er is ook een mogelijkheid om, naast de reguliere tijden en de Personal Trainingsmomenten, tegen voor leden zeer gunstige prijzen een PT of Duo PT af te nemen. De kosten in deze periode van 5 weken voor een PT bedragen 20 euro (normaal 35 euro) voor een PT en voor een Duo PT berekenen wij 15 euro (normaal 20 euro p.p).

2. Kostenverlaging 2021
Indien je geen gebruik wilt maken van bovenstaande optie, hebben we uiteraard ook nog een optie 2.
Dit houdt in dat je in 2021 1 maand minder zult gaan betalen. Dat betekent dat je de kosten van 11 maanden verdeeld over 12 maanden. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem contact op met Rodney.

Graag horen we van jullie voor welke optie jullie kiezen, geef dit door aan Rodney via de whatsapp (niet de groepsapp)

Dan rest ons nog iedereen hele fijne feestdagen te wensen. Blijf allemaal gezond en hopelijk zien we jullie allemaal terug in de normale bootcamplessen of anders in een leuk lesje PT zoals hierboven beschreven.

Sportieve kerstgroet,
T,E.A.M. Smithfit