Team Smithfit

Nieuwsbrief April 2020

Bootcamp Rodney

Rodney Smith

Nieuwsbrief april 2020
  Het is natuurlijk niemand ontgaan: het Coronavirus. We zitten momenteel in een hele bizarre tijd. Mensen worden ziek, we moeten met z’n allen binnen blijven/thuiswerken en als we al naar buiten gaan, 1,5 meter afstand houden, boodschappen in je eentje doen, vaak je handen wassen, sommigen lopen zelf met mondkapjes over straat. Je kunt je bijna niet voorstellen dat dit in een land als Nederland mogelijk is. Maar het gebeurt helaas. 
Wat heeft dit nu voor gevolgen voor T.E.A.M. Smithfit?T.E.A.M. vergadering afgelopen zondag

Afgelopen zondag hebben we om 10.00 uur een T.E.A.M. vergadering georganiseerd via Zoom. Velen van jullie waren hierbij aanwezig, waarvoor dank. Fijn ook om te zien dat iedereen gelukkig nog gezond is, hou dit vooral vol!
We hebben het eea besproken omtrent de huidige situatie. Sommigen gaven aan dat jullie de groepslessen erg missen en gewoon wat minder gemotiveerd zijn. Dit zijn de afspraken die we hebben gemaakt:

1. Vanaf nu wordt er 2 keer in de week een liveles verzorgd, waaraan iedereen (wellicht via Zoom/Youtube/Facebook) kan deelnemen. Check dus even of je overal lid bent.

2. Daarnaast zullen er tussendoor filmpjes gemaakt worden door Daniel en Levi. Er is inmiddels ook een Youtube-kanaal (zoek op youtube “Team Smithfit” en abonneer je op het kanaal) Hierop zullen deze filmpjes worden gepubliceerd.

3. Er kunnen ook vanaf nu materialen geleend worden om thuis mee te oefenen. Mocht je iets nodig hebben, app/mail Rodney dan even. Je kunt de materialen dan bij ons komen ophalen of we komen ze even langsbrengen. Voor het uitlenen vragen we wel een kleine borg van 10 euro.Contributie afgelopen maand
Inmiddels zijn de bedragen voor de abonnementen van afgelopen maand afgeschreven bij iedereen. Aangezien we nu geen normale lessen geven, bestaat de mogelijkheid om de bedragen gewoon te storneren. Vanaf volgende maand zal er tijdelijk een abonnement worden aangemaakt voor het huidige aanbod. 
De Coronacrisis treft ons ook. Toch hebben een aantal van jullie aangegeven dat jullie graag het huidige abonnement willen behouden. Om jullie daarin zelf een keus te laten maken hebben wij momenteel 3 opties in het leven hebben geroepen:
* Optie1: Je houdt je abonnement, mag spullen huren/lenen en je hebt toegang tot alle lessen. Vanwege je binding en steun voor ons bedrijf in zomer en winter, krijg je een gratis product.
*Optie 2: Je kiest voor een tijdelijk abonnement, waarbij je 1 vaste prijs betaald voor alles, maar dan zonder extra gratis product.
*Optie 3: Je (beeindigt) pauzeert je abonnement tot het einde van de Coronacrisis
Maak je keus even kenbaar aan Rodney dan kan hij de juiste abonnementen klaar zetten voor jullie.Zaterdagles

De les van zaterdag zal in overleg gewoon doorgaan. Als we gewoon zorgen dat we tijdens de lessen gewoon met maximaal 3 mensen zijn, dan kan het doorgaan. Ook zullen we kijken of de hardloopgroepjes op deze manier kunnen doorgaan.


Dit was het voor nu weer even T.E.A.M.! Zorg goed voor jezelf, blijf gezond en hou je aan de regels! Dan kunnen we hopelijk snel weer lekker samen trainen en werken aan die summerbody! We can do this! Vergeet vooral niet om leuke foto’s te maken tijdens het trainen en we zullen jullie op de hoogte houden van eventuele wijzigingen.

Sportieve groet,
T.E.A.M. Smithfit