Team Smithfit

T.e.a.m. Smithfit

obstacle

Nooit dezelfde workout

over deze les

Wij noemen deze les ook wel buitenspelen voor volwassenen. Een combinatie van bootcamp, hardlopen, sleuren, kruipen en tijgeren. Alles komt aan bod. Omdat dit alles plaatsvindt aan de voet van de prachtige posbank zullen we 1x in de 3 weken ook een korte trail doen. Dit houdt in dat we over de bebosde paden richting de posbank lopen en tussendoor oefeningen doen. Het wordt echt niet beter dan dit. Meld je snel aan!

Take a walk

In deze les ligt de nadruk op hardlopen en alles wat daarbij komt kijken: Looptechniek, ademhaling, voerplaatsing en spierversterkende oefeningen om zo meer uit je hardloopsessie te halen. Uiteraard gaan we vooral stukken lopen en richten we ons op afstanden tot maximaal 7 kilometer. We willen dat deze les voor iedereen toegankelijk is en zorgen ervoor dat er voor ieder niveau genoeg uitdaging is. Ons motto luidt : Together everyone achieves more dus doe snel een keer mee en ervaar snel verbetering.

Kies je moment

Zaterdag

09:30 - 11:00

Veelgestelde vragen

Unieke methode, lagere prijzen, meer persoonlijke aandacht, vertrouwen en coaching zorgt ervoor dat de lessen voorbij vliegen en iedere les een ervaring an sich is.

Kom altijd een paar minuten voor de les zodat de trainer met jou je persoonlijke doelen kan bespreken. Vergeet ook niet een flesje/bidon met water mee te nemen en een warm vest of trui voor na de les tegen het te snel afkoelen.

Materialen worden door T.e.a.m. Smithfit beschikbaar gesteld dus behalve de juiste kleding en een flesje water hoef je niets mee te nemen. Alle nodige materialen zijn in er en er zal ook ten aller tijde een goede instructie van de spullen gegeven worden.

Indien het mogelijk is via de app, kan je je tot een uur voor de les nog uitschrijven. Mocht dit echt op het laatste moment zijn, is de trainer altijd via de app te bereiken.

Sporten is leuk en gezond en dat is wat ze willen uitdragen. Sporten bij T.e.a.m. Smithfit is veelzijdig, uniek en leuk. Mocht je toch een andere ervaring met zez hebben, horen ze dit graag van je. De locaties zijn altijd voorzien van voldoende licht en ten tijde van de corona crisis houden zij zich uiteraard aan de gestelde voorwaarden.

jij Neemt de eerste stap

&

Wij doen de rest

 

10 dagen gratis les

geheel vrijblijvend